Я колись шукав телефон для роботи
-
thiefcrazy98
- Наблюдатель
- https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
- Контактна інформація:
Я колись шукав телефон для роботи і довго вагавався між новим і б/у, і в результаті взяв гугл піксель 6 на OLX. Спочатку переживав через стан пристрою, але продавець надав детальні фото та відповів на всі питання, показав роботу телефону вживу. Для перевірки варто попросити увімкнути всі основні функції, протестувати камеру, екран, зарядку та динаміки. Мені дуже подобається, що Pixel 6 отримує регулярні оновлення від Google, тому навіть б/у він працює стабільно і без лагів. Батарея тримає день при активному використанні соцмереж і робочих програм, а камера особливо класна при нічній зйомці. Також важливо уточнити комплектацію, бо деякі продавці віддають без зарядного блоку або чохла, тому краще домовлятися заздалегідь. В цілому, якщо придивлятися уважно і перевіряти телефон перед покупкою, реально можна знайти відмінний пристрій за адекватну ціну і без неприємних сюрпризів, що дуже економить гроші і нерви, особливо коли потрібен телефон швидко.
це добре
Прекрасний слот The Dog House https://thedoghouseslot.com.ua/ — це гра, де кожен символ розповідає історію про веселих песиків і їхні пригоди. Вигравай з радістю!
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 2716 Перегляди
-
Останнє повідомлення acontinent
-
- 0 Відповіді