Порадьте затишний хостел у Києві з адекватною атмосферою

Частные академии, бухгалтерские, автомобильные и компьютерные курсы, сфера ускоренного обучения
Відповісти
Angelika32
Интересующийся
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Повідомлення Angelika32 »

Привіт! Дуже не люблю шум, конфлікти й тісноту, але готелі не по кишені. Приїжджаю на кілька днів у Київ. Чи є в когось досвід проживання в більш-менш затишному хостелі, де атмосфера людська, а не “виживання”?
Toriant
Интересующийся
Контактна інформація:

Повідомлення Toriant »

Привіт! Я теж не з тих, хто кайфує від метушні, гучних сусідів чи відчуття, ніби ти випадково опинився в студентському гуртожитку. Саме тому довго шукав щось затишне й адекватне, коли був у Києві кілька днів. І ось, що можу сказати: у мережі UAHOSTEL мені вдалося знайти баланс — тиху атмосферу, чистоту й адекватних людей навколо. Жив у них двічі, обидва рази враження були позитивні. Все організовано з думкою про комфорт: спальне місце відділене шторкою, є світильник і розетка біля кожного ліжка, нормальні душові, кухня і зони для спокійного відпочинку. Жодного разу не було ситуацій, коли хтось шумів чи влаштовував нічні балагани. Якщо вас цікавить хостел Київ з адекватною атмосферою без “виживання” — сміливо розглядайте цей варіант, особливо якщо важливі тиша й комфорт навіть за мінімальний бюджет.

Зображення
Відповісти
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Разное”