Готуємо баклажани


Atome
Бывалый
Сообщения: 221
Зарегистрирован: 08 фев 2023, 12:35
Контактная информация:

Готуємо баклажани

Сообщение Atome » 09 май 2025, 22:06

Привітик! Підкажіть, як краще приготувати баклажани, щоб були м’які, але не розповзались? Хочеться, щоб смак був насичений, і страва підходила як до м’яса, так і як самостійна.

Dubrovka
Бывалый
Сообщения: 218
Зарегистрирован: 27 фев 2020, 23:49
Контактная информация:

Готуємо баклажани

Сообщение Dubrovka » 09 май 2025, 22:42

Привіт! Є класна інструкція на порталі UANOW media https://uanow.media/stravy/smachni-bakl ... any-vdoma/ про мачні баклажани на сковороді — як приготувати тушковані чи смажені баклажани вдома. Вони виходять ароматними, з легкою золотистою скоринкою і ніжною серединою. Там є кілька порад, щоб зняти гіркоту, і щоб овочі добре ввібрали спеції. Дуже універсальний рецепт — як гарнір або окрема страва.


Вернуться в «О вкусненьком!»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 0 гостей

cron