Друзья, наткнулся на сайт cleanairlove.com — вроде бы норм магазин климатической техники
Друзья, наткнулся на сайт cleanairlove.com — вроде бы норм магазин климатической техники
Друзья, наткнулся на сайт cleanairlove.com — вроде бы норм магазин климатической техники. Кто-то им пользовался? Реально ли у них оригинальные товары и как с гарантией обстоят дела?
-
- Интересующийся
- Контактная информация:
Купував техніку у https://cleanairlove.com/ кілька місяців тому - саме осушувач повітря і метеостанцію. Все пройшло гладко: консультація була грамотною, не втюхували дорожче, а реально допомогли підібрати під мої завдання. Товар новий, не розкривався, пломби на місці. Доставили швидко і без косяків. Мені сподобалося, що у них на веб-сайті багато корисної інформації, не просто вітрина з продуктом, а з описами і навіть блог є. Рівень явно вищий, ніж у типових інтернет-магазинів. Рекомендую.
Привет!
Я как раз не так давно заказывала у них очиститель воздуха — магазин действительно оставил хорошее впечатление. Сайт зручний, менеджери ввічливі, швидко зв’язались і допомогли вибрати модель під мої потреби.
Щодо товарів — у мене був оригінал, запакований, з усіма документами й гарантійним талоном. Доставка була швидка, і ще приємний бонус — безкоштовна.
Гарантію надають офіційну, через сервісний центр, тож у цьому плані теж усе спокійно.
Якщо ще сумніваєшся — можеш спробувати написати їм у підтримку, за моїм досвідом, реагують оперативно.
Я как раз не так давно заказывала у них очиститель воздуха — магазин действительно оставил хорошее впечатление. Сайт зручний, менеджери ввічливі, швидко зв’язались і допомогли вибрати модель під мої потреби.
Щодо товарів — у мене був оригінал, запакований, з усіма документами й гарантійним талоном. Доставка була швидка, і ще приємний бонус — безкоштовна.
Гарантію надають офіційну, через сервісний центр, тож у цьому плані теж усе спокійно.
Якщо ще сумніваєшся — можеш спробувати написати їм у підтримку, за моїм досвідом, реагують оперативно.
Вернуться в «Ремонт квартир и домов»