Який виробник найякісніший?
Чи можете ви дати поради з приводу шкіряних речей. Який виробник найякісніший? Чув що Італія хороший виробник шкіряних речей.
Я завжди купував в одному місці шкіряні речі, поки цей магазин не закрився. Довго боявся купувати в інших місцях, бо теж думав, що вони будуть не якісні. Але все ж вирішив спробувати кілька виробників. Можу сказати, що українські шкіряні вироби дуже якісні. Звичайно ж, трапляються жахливі вироби, жахливої якості, але все ж частіше я потрапляю на хороші шкіряні речі.
Не купую такы речі, тому не може підказати. Але думаю в інтернеті можна знайти багато інформаці' з цього приводу
Не фанат шкіряник речей, тому не підкажу. Але є багато шоурумів, де є абсолютно різний одяг. Шукайте там
Не фанат шкіряник речей, тому не підкажу. Але є багато шоурумів, де є абсолютно різний одяг. Шукайте там
Дуже рідко купую якісні шкіряні речі. Вони швидко розлазяться, а коштують дуже дорого. А от мої друзі придбали шкіряні речі у Польші, и дуже задоволені якістю.
Дуже рідко купую якісні шкіряні речі. Вони швидко розлазяться, а коштують дуже дорого. А от мої друзі придбали шкіряні речі у Польші, и дуже задоволені якістю.
А я взагалі спортивний стиль ношу... Шкіряних виробів у мене навіть нема в гардеробі.
- Инна Тихомирова
- Посетитель
- Контактная информация:
Я вже давно перейшла на наші українські бренди. Дуже подобається одяг від SOLMAR. Ви напевно чули про нього. А якщо ні, раджу подивитися каталог, от джинси https://solmar.com.ua/catalog/dzhinsy/filter/tsvet_filtr-is-chernyy/apply/ хочу замовити,. Тут одяг різних кольорів, по 10 і навіть 30 відтінків одна модель має. Так що кожна модниця тут знайде свій улюблений колір.
-
- Активист
- Контактная информация:
Для кроссовок думаю адидас или найк, сейчас выбираю между ними
Турецькі речі дивіться. Ціна якість, чудове поєднання.
Дійсно, ви праві. Мені також дуже подобається одяг турецьких виробників. Вони в цьому плані молодці. Їх шкіряний одяг та взуття https://tt-turk.com/ua/categories/mens-shoes-2550 відрізняється доступними цінами та якістю. От у магазин зайдіть та подивіться. Можете одразу все придбати необхідне.
Вернуться в «Одежда. Обувь. Белье.»