Сторінка 1 з 1

Готуємо баклажани

Додано: 09 травня 2025, 22:06
Atome
Привітик! Підкажіть, як краще приготувати баклажани, щоб були м’які, але не розповзались? Хочеться, щоб смак був насичений, і страва підходила як до м’яса, так і як самостійна.

Готуємо баклажани

Додано: 09 травня 2025, 22:42
Dubrovka
Привіт! Є класна інструкція на порталі UANOW media https://uanow.media/stravy/smachni-bakl ... any-vdoma/ про мачні баклажани на сковороді — як приготувати тушковані чи смажені баклажани вдома. Вони виходять ароматними, з легкою золотистою скоринкою і ніжною серединою. Там є кілька порад, щоб зняти гіркоту, і щоб овочі добре ввібрали спеції. Дуже універсальний рецепт — як гарнір або окрема страва.