Билий хліб у мультиварці: секрети ідеального випікання
Добавлено: 09 окт 2024, 15:43
Вчора вирішив спробувати випікати білий хліб у мультиварці. Знайшов цікаву статтю тут, де розповідається про всі нюанси процесу. Стаття дуже детальна, але мені все одно залишилося кілька питань.
Перше: як ви визначаєте, що тісто готове до випікання? У мене виходило або занадто рідке, або занадто густе. Друге: чи варто додавати масло в тісто для білого хліба, і як це вплине на кінцевий результат?
Хто з вас вже експериментував з випічкою хліба в мультиварці? Поділіться досвідом, будь ласка!
Перше: як ви визначаєте, що тісто готове до випікання? У мене виходило або занадто рідке, або занадто густе. Друге: чи варто додавати масло в тісто для білого хліба, і як це вплине на кінцевий результат?
Хто з вас вже експериментував з випічкою хліба в мультиварці? Поділіться досвідом, будь ласка!