Билий хліб у мультиварці: секрети ідеального випікання


etfinumta2433
Постоянный гость
Сообщения: 40
Зарегистрирован: 09 окт 2024, 15:12
Контактная информация:

Билий хліб у мультиварці: секрети ідеального випікання

Сообщение etfinumta2433 » 09 окт 2024, 15:43

Вчора вирішив спробувати випікати білий хліб у мультиварці. Знайшов цікаву статтю тут, де розповідається про всі нюанси процесу. Стаття дуже детальна, але мені все одно залишилося кілька питань.

Перше: як ви визначаєте, що тісто готове до випікання? У мене виходило або занадто рідке, або занадто густе. Друге: чи варто додавати масло в тісто для білого хліба, і як це вплине на кінцевий результат?

Хто з вас вже експериментував з випічкою хліба в мультиварці? Поділіться досвідом, будь ласка!

Вернуться в «Флуд, флуд и еще раз флуд!»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: bingbot, YandexBot6 и 38 гостей

cron