Страница 1 из 1

Мангали в закладах харчування

Добавлено: 17 ноя 2024, 22:45
Atome
Привіт, народ! Маю питання: ми нещодавно додали мангал у меню, і вже трохи не тягнемо з витяжкою. Весь цей дим і запахи просто розлітаються по всьому приміщенню, персонал жаліється, гості теж не задоволені. Як ви організовували систему очищення для мангалів? Може, є якісь цікаві рішення?

Мангали в закладах харчування

Добавлено: 17 ноя 2024, 23:22
Dubrovka
Так, мангал — це не тільки крута їжа, а й справжній виклик. Дим реально може псувати враження, якщо його не контролювати. У нас була схожа проблема, і ми звернулися до компанії Завод Гідрофільтрів. Я серйозно раджу купити гидрофильтр для мангала саме в них. Гідрофільтр — це така штука, яка працює наче щит для диму. Він очищає повітря від сажі і жиру, створюючи водяну завісу, і дим взагалі не доходить до вентиляції. Пам’ятаю, як у нас спочатку вентиляція забивалася, а кожного разу, коли чистили, персонал просто вився від втоми. А тепер — все чисто, і ще й автоматичне миття в самому гідрофільтрі, тож не треба постійно розбиратись з його чищенням. В залі тепер комфортно, диму майже немає, і кухня працює як швейцарський годинник.