Наскільки безпечним є секс при вагітності?


Kani
Наблюдатель
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 20 сен 2021, 15:20
Контактная информация:

Наскільки безпечним є секс при вагітності?

Сообщение Kani » 26 окт 2021, 17:57

Наче темки такої не знайшла, ось і вирішила поговорити тут. Знаю, що якщо самопочуття матусі гарне і загроз ніяких, то секс і вагітність поєднувати можна. Але начебто бажано уникати якихось поз. Дівчата, хто народжував, що з цього приводу скажете?

Spec
Наблюдатель
Сообщения: 4
Зарегистрирован: 20 сен 2021, 15:47
Контактная информация:

Наскільки безпечним є секс при вагітності?

Сообщение Spec » 26 окт 2021, 18:03

Є певні поради та правила, як поєднувати вагітність і секс, ось вони, почитайте. Моя лікарка дуже добре мені все розповіла про секс під час вагітності.

Ну, по перше, найчастіше під час першого триместру у більшості жінок бажання пропадає і навіть з'являється роздратування і ворожість до сексу. Це нормально - захисна реакція організму, щоб обмежити на цей час контакти, так як період досить складний і найчастіше вагітність переривається самостійно саме у першому триместрі. Як то кажуть береженого, Бог береже...

Другий триместр спокійний. Живіт ще не заважає, ми вже знаємо і відчуваємо, як там малюк і якщо здоров'я дозволяє, то можна займатися сексом враховуючи особливості вагітних. Перше, виключити пози з глибоким проникненням, друге - не захоплюватися, все в міру. Найбезпечніше поза на боці, вона зручна навіть з великим пузиком.

У третьому триместрі треба знову запитати лікаря, чи можна, адже зазвичай огляд перед декретом є. І лікар скаже, чи нема загрози передчасних пологів чи інших проблем. Якщо все нормально, тоді знову ж таки акуратно можна. Перед пологами, навіть деякі лікарі рекомендують, є думка, що деякі компоненти сперми сприяють розм'якшенню матки. Тож тут за ситуацією, кому треба розм'якшення – вперед, кому не треба, бути обережнішим. А взагалі радять протягом усієї вагітності користуватися презервативами, зайва інфекція вам ні до чого. Та й молочниця частий супутник вагітних, тут уже не до сексу.

Ну і за своїми відчуттями, якщо відчуваєте, що не треба, то краще так і сказати наполегливому чоловікові, що лікар сказав ні-ні!


Вернуться в «Медицина. Лечение. Спорт.»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость