Поставити брекети

Оголошення про продаж різних речей, нових та вживаних, різноманітних товарів, а також загальний розділ з оголошеннями
Відповісти
MissA
Старий знайомий
https://pl.pinterest.com/kuchnie_na_wymiar_warszawa/
Контактна інформація:

Поставити брекети

Повідомлення MissA »

Давно хотіла зайнятися зубами, але весь час відкладала. Брекети ставити не хотілося, тому вирішила спочатку дізнатися про елайнери. Записалася на консультацію в megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/elajnery/ До цього я не дуже розуміла, як вони взагалі працюють і чи зручно їх носити. Після консультації вже було набагато спокійніше. Коли почала носити елайнери, перші кілька днів було незвично. Відчувала їх на зубах, трохи змінювалася вимова, але досить швидко звикла. Зараз уже взагалі не думаю про це протягом дня. Найбільше мені подобається, що їх можна знімати. Перед їжею просто знімаю, після цього чищу зуби і знову надягаю. Для мене це дуже зручно, тому що не потрібно сильно змінювати звичний спосіб життя. Елайнери також практично непомітні, і це було для мене важливо. Не хотілося ходити з конструкцією, яку одразу бачать усі. У клініці залишилося хороше враження. Лікар спокійно відповідав на мої запитання і пояснював те, чого я не розуміла. Лікування ще триває, тому остаточний результат оцінювати рано, але поки що я задоволена і самим процесом, і тим, що нарешті почала займатися зубами.
Відповісти

Повернутись до “Продаю”